Для пакування
Термозбіжна плівка - сучасний пакувальний полімерний матеріал, для пакування харчових або промислових товарів, за допомогою термозбіжних машин. Термозбіжна плівка скорочуються під впливом температури, повторюючи форму предмета, при цьому не деформуючи продукцію. Даний процес називається термоусадкою. Виріб обгортається плівкою, потім короткочасно обробляється гарячим повітрям. В результаті нагріву і подальшого охолодження термозбіжна плівка облягає товар.
Основними характеристиками термозбіжної плівки є коефіцієнт усадки і напруження. Коефіцієнт усадки (ступінь усадки) - відношення лінійних розмірів до і після термозбіжності. Напруження усадки - напруження, що виникає в термозбіжній плівці при нагріванні. Напруження усадки визначається товщиною термозбіжної плівки, матеріалом, з якого вона виготовлена, температурою і тривалістю нагрівання. Чим вище температура нагріву термозбіжної плівки, тим менше часу її потрібно нагрівати для усадки.
Термозбіжна плівка має ряд переваг для збереження всіх властивостей продукту та його товарного виду:
  • Має відмінну прозорість і блиск
  • Відповідає всім санітарно-гігієнічним вимогам харчової промисловості, завдяки чому плівка може контактувати з харчовою продукцією
  • Збільшує термін зберігання продукції
  • Захист продукції від зовнішнього механічного впливу (волога, пил, тощо)
  • Запобігає несанкціонованого розкриття товару.
Стретч плівка - найпопулярніший пакувальний матеріал, який широко використовується у транспортуванні, фасуванні та зберіганні продукції. Виробляється плівка з лінійного поліетилену низької густини (LLDPЕ).
Стретч плівка завдяки високій еластичності дозволяє надійно закріпити окремі одиниці товару в загальній упаковці. Крім того, саме ця властивість обумовлює її високу міцність на розрив. Сфера застосування стретч плівки надзвичайно широка. Будь-яка продукція, що вимагає транспортування і зберігання може бути упакована такою плівкою. Відмінною особливістю стретч плівки є її здатність до розтягування з оборотним ефектом. Під час обмотування палети плівка піддається розтягуванню, при цьому за рахунок прагнення плівки повернутися в початковий стан виникає «утримувальна» сила, яка забезпечує скріплення вантажу. Ще одна корисна властивість стретч плівки — прилипання шарів один до одного, завдяки чому можна зробити не тільки щільну, а й герметичну упаковку.
Переваги стретч-упаковки:
  • економія матеріалу за рахунок розтягування,
  • надійна фіксація одиниць товару в загальній упаковці,
  • зберігання вантажу від пошкоджень і забруднень
  • контроль за вмістом упаковки, завдяки її прозорості або індивідуальному кольору стретча
  • широкий температурний діапазон використання,
  • низька вартість стретч плівки
  • не залишає слідів на упакованому товарі.
Залежно від способу застосування, стретч плівка поділяється на машинну (автоматичну) й ручну. Машинна стретч плівка призначена для пакування за допомогою спеціальних машин (палетайзерів). Закріплення продукції на палетах відбувається шляхом ротаційного обмотування груп товару. Ручна стретч плівка дозволяє пакувати вантаж на палетах, піддонах невеликі обсяги продукції та переупаковувати продукцію без застосування додаткового обладнання. Ручний стретч — незамінний матеріал для промислового і побутового використання під час ремонту, переїзду та зберігання речей.
Вибираючи стретч плівку, треба звертати увагу на такі параметри:
  • товщина,
  • довжина намотування,
  • вага нетто,
  • вага втулки,
  • ширина рулону.
Залежно від товщини, плівка рекомендована до використання для різних цілей:
  • 17 мікрон - для кріплення звичайних вантажів,
  • 20 мікрон - для кріплення великогабаритних важких вантажів і предметів, що мають гострі краї,
  • 23 мікрони - для кріплення надважких вантажів, таких як кам’яні блоки й бордюрна плитка.
Плівка з антистатиком - це пакувальний матеріал, що володіє здатністю розсіювати статичну електрику, яка виникає на поверхні предметів в результаті їх тертя один об одного.

Плівка застосовується:

  • При транспортуванні електроприладів, щоб уникнути можливості накопичення статичної електрики, яка негативно впливає на внутрішні плати пристроїв,
  • В хімчистках, при упаковці одягу.
Полістірольна стрічка та листи.
Наша компанія виготовляє і реалізує полістирольну стрічку і полістирольні листи, для сучасної безпечної і презентабельної упаковки.
З полістирольної стрічки виготовляють лотки для яєць, коррекси, контейнери, ланчбокси,тару для упаковки м'ясних, молочних та інших харчових продуктів.
Переваги полістирольної упаковки:
  • відповідність санітарно-гігієнічним нормам,
  • висока міцність,
  • термостійкость,
  • низький рівень водопоглинання,
  • стійкість до кислот і лугів.
Полістирол - стабільний матеріал, що легко піддається обробці, добре формується при високій температурі.
Листи полістиролу одержують шляхом плоскощілинного екструдування гомогенізованого розплаву полімеру. Наша екструзійна лінія має можливість випускати багатошарову полістирольну стрічку, що дає можливість забарвлювати шари в різні кольори. Максимальна ширина полістірольної плівки до 980 мм. Товщина - від 0,18-1,50 мм.
Полістирольна плівка намотується в рулони на поліетиленові шпулі ТУ 6-05-1609-77 або картонні ТУ 13-0287151-23-94, з внутрішнім діаметром 76 мм. Стрічка може бути забарвлена практично в будь-який колір.


З кожним клієнтом ми співпрацюємо по індивідуальній програмі, щоб співпраця була вигідною для обох сторін.

Тришарова, чорно-біла поліетиленова плівка з кольоровим друком, для пакування молочних продуктів  широко використовується в молочній промисловості, для упаковки молочних продуктів.

Товщина таких плівок - 70-90 мкм. Кожен з шарів має своє призначення і містить спеціальні добавки.
Чорний шар створює бар'єр від проникнення світла і значно продовжує термін зберігання молочної продукції. Залежно від обраної технології цей шар може бути внутрішнім або контактують з продуктом.
Білий зовнішній шар призначений для яскравої повноколірного друку з використанням найсучасніших поліграфічних технологій. В цей же шар вводиться спеціальна добавка, яка підвищує «слизькість» плівки, що важливо для роботи на сучасному пакувальному обладнанні.
Якщо внутрішній шар - чорний, то шар, що контактує з молоком, є прозорим і виконується з чистого, хімічно нейтрального поліетилену.
В упаковці з одношарової плівки пастеризоване молоко зберігається 36 годин, в упаковці з чорно-білої плівки - від 72 до 120 годин.

Made on
Tilda